Onze vakscholen

Food & Hospitality

De ultieme belevenis creëren: daar draait het om in de food & hospitality. Jouw werk zit vol met gastvrijheid en creativiteit. Onze opleidingen helpen je verder en laten jou uitblinken in jouw vak.

Travel & Leisure

Wil je als student, medewerker of als ondernemer investeren in een gastvrije houding na de crisis? Of wil je graag je talenkennis verbreden? Bekijk onze opleidingen en trainingen.

Wellness & Beauty

Uiterlijk is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Ook worden we steeds ouder. Dat biedt kansen voor de beauty en wellness branche door in te spelen op nieuwe trends.

Techniek

Automatisering, digitalisering en robotisering. De techniek is volop in ontwikkeling en dat zorgt voor grote behoefte aan goed opgeleid personeel. Blijf up-to-date en leer nieuwe vaardigheden middels onze opleidingen.

Bouw

De vraag naar nieuwe woningen is enorm en de bouw is volop aan het innoveren. Om bij te blijven is scholing nodig. Onze opleidingen zijn ontwikkeld samen met het bedrijfsleven en sluiten aan op het echte werk.

Logistiek

De logistieke branche is volop in beweging en investeert in slimme technologie en software. De klant wordt steeds veeleisender en bezorgtijden worden korter. Efficiënt en effectief werken is een must. Sluit aan op de vraag van de markt met onze opleidingen.

Retail & Business

In het dynamische bedrijfsleven liggen volop kansen en uitdagingen voor ondernemende types zoals jij. Met creatieve en innovatieve ideeën kun jij het verschil maken om klanten te behouden en te werven. Het bedenken van deze ideeën en oplossingen begint bij een goede opleiding.

Optiek

Voor iemand die goed kan zien, is het bijna niet voor te stellen hoe belangrijk brillen, lenzen en andere gezichtshulpmiddelen zijn. Als opticien open je een nieuwe wereld voor slechtzienden. Optiek is fashion, zorg, hightech, retail én hospitality.

ICT

Wil jij je professionaliseren? Van ICT-beheerder tot applicatie- en mediaontwikkelaar: we hebben altijd een opleiding waarmee jij je skills kunt perfectioneren!

Veiligheid

Bij Gilde Instituut voor Veiligheid leer je hoe jij jouw steentje bijdraagt aan de wereld een stukje mooier te maken. We leiden veiligheidsprofessionals op die klaar zijn voor de toekomst.

Zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel. Hierdoor verandert ook het werk. Sommige functies verdwijnen, op andere plekken ontstaan nieuwe functies en vaardigheden moeten bijgespijkerd worden. Ben jij op zoek naar bij- of omscholing?

Pedagogiek

Kinderen van nu groeien op in een wereld die continue in verandering is. Jij als professional begeleidt kinderen in hun ontwikkeling en geeft ze een goede basis voor de toekomst. Het is belangrijk om als medewerker up-to-date te blijven, want het werkveld rondom onderwijs en opvoeding is altijd in beweging.

Sociale studies

Mensen helpen of begeleiden. Misschien wel het belangrijkste werk dat er is. Gilde Sociale Studies helpt je op weg in de maatschappelijke zorg of bij sociaal werk. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt.

Creatie & Design

Van spectaculaire online designs en perfect geschilderde kozijnen tot de mooiste meubels en stijlvolle interieurs: leer het maken!

Medisch Assisterenden

De medische zorg is een hectische wereld. Een wereld waarin zowel zorgaanbieders als patiënten wel wat extra steun kunnen gebruiken. Zoek jij verdieping in je werk of wil je je graag ontwikkelen? Bekijk de opleidingsmogelijkheden.