Kom

in contact

Gilde Bedrijfsopleidingen heeft altijd een passende oplossing voor jouw scholingsvraagstuk. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen je graag je organisatie verder te ontwikkelen.

Neem direct contact op met één van onze opleidingsadviseurs, of bekijk onze overige contactmogelijkheden.

  • E-mail -  stuur een mailtje naar info@gildebedrijfsopleidingen.nl
  • Telefonisch contact - bel direct met 088-4682111.
  • Contactformulier - vul het formulier in en wij nemen contact met jou op.

Teamleider

"Iedere dag is anders"

Na mijn opleiding bij de Hotelschool van Gilde Opleidingen in Venlo heb ik zeven jaar in verschillende salesfuncties gewerkt in de hotel en congresbranche in Maastricht. Daarna was ik accountmanager bij een commercieel opleidingsbedrijf en in 2016 ben ik begonnen bij Gilde Opleidingen.

In mijn functie als teamleider ben ik vooral bezig met het opbouwen van relaties, het ophalen van opleidingsvraagstukken en deze te vertalen naar uitvoering. Het werk is vaak projectmatig en we bouwen op het moment flink aan Gilde Bedrijfsopleiding, zowel intern als extern.

Het leukste aan mijn werk is de diversiteit. Iedere dag is anders. Wanneer een klant met een vraag komt of er ligt een uitdaging in de markt, proberen we hier het juiste antwoord op te vinden door out of the box te denken. De opleidingswereld staat nooit stil, wat ervoor zorgt dat het werk uitdagend blijft. We proberen leven lang leren steeds meer vorm te geven en staan voor duurzame relaties met de onze klanten.

Opleidings adviseur

"In de dynamische wereld van opleiden sta je nooit stil."

Mijn roots liggen in de onderwijssector, ik heb namelijk zes jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Daarna heb ik ruim acht jaar in de arbeidsbemiddeling gewerkt alvorens ik deze zakelijke ervaring ben gaan combineren met mijn affiniteit met onderwijs in de rol van opleidingsadviseur.

In mijn rol als opleidingsadviseur richt ik me op bedrijven binnen de hospitality industry en bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van taal. Het werk is heel divers en dynamisch wat het erg leuk maakt. Enerzijds ben ik erg naar buiten gericht en sta ik in contact met het bedrijfsleven en partners. Anderzijds maken we intern plannen en spelen we in op de ontwikkelingen in de markt.

In de dynamische wereld van opleiden sta je nooit stil. De opleidingsvraag verandert met de tijd en het is de kunst als opleider daarin mee te bewegen. Het opbouwen van duurzame relaties met het bedrijfsleven moet ervoor zorgen dat vraag en aanbod dicht bij elkaar gebracht kunnen worden. Dan kunnen we samen zorgen voor optimale opleidingsmogelijkheden voor iedereen.

Opleidings adviseur

  • Rob Rademakers +31 6 810 168 42 Stuur een e-mail
  • Economie, Logistiek en Procestechniek

"Een leven lang ontwikkelen"

Voordat ik bij Gilde Bedrijfsopleidingen aan de slag ging, ben ik o.a. werkzaam geweest in de onderwijssector, de arbeidsbemiddeling en in de consultancy (bij inhuurvraagstukken). De ervaring die ik gedurende mijn loopbaan heb opgebouwd komt nu goed van pas in de rol van opleidingsadviseur.
Ik richt mij in eerste instantie op bedrijven binnen de Economie en Technologie sector.

Vanuit het perspectief van het individu is het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Vanuit werkgeversoogpunt is het van belang dat medewerkers zich blijven ontwikkelen zodat de organisatie weerbaar is bij veranderingen en men kan beschikken over de vakmensen die ze nodig hebben, nu en in de toekomst.

Investeren in de vorm van opleiden en scholing is een onmisbare schakel geworden, ik help en adviseer bedrijven en individuen om tot de best passende keuze te komen. Of het nu om een standaard opleiding of cursus gaat of dat er een op maat gemaakt programma samengesteld wordt. Ik denk actief mee en adviseer om gezamenlijk een succesvol traject te volbrengen, en een basis te vormen om samen een leven lang te ontwikkelen.

Opleidings adviseur

  • Stan ter Horst +31 6 432 727 73 Stuur een e-mail
  • Retail, Installatietechniek, Maaksmart, Veiligheid, Bouw en Infra

"Complexe diensten laten aansluiten op de wensen van de klant"

Voor sommige bedrijven is het investeren in een opleiding pas noodzakelijk als het de corebusiness verder helpt. Voor anderen is noodzakelijk om te allen tijde gecertificeerde of gediplomeerde medewerkers in te zetten. In de grote berg aan opleiders en nog grotere berg aan opleidingen, trainingen en cursussen zou menigeen snel verdwalen.

Als opleidingsadviseur zie ik het als mijn opdracht mijn klanten, binnen de meer technische bereiken, te leren kennen en te weten waar zij mee bezig zijn. Het geeft me energie om opleidingsvraagstukken van klanten goed uit te diepen en deze te vertalen naar begrijpelijke maatwerk oplossingen van Gilde Bedrijfsopleidingen.

Overtuigd ben ik van het effect van opleidingen/cursussen/trainingen op medewerkers en daarmee op jouw bedrijf. Voor de ene medewerker betekent een opleiding de start van zijn carrière. Voor de ander biedt een opleiding kans zich te verdiepen of de horizon verbreden. Medewerkers, welke een kans krijgen zich te scholen, zullen de dankbaarheid hiervoor vertalen in loyaliteit en motivatie!