Sluit aan

Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. We bieden vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echte wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Welkom bij Gilde Bedrijfsopleidingen. Het echte werk.

Oog voor het individu en bedrijfsleven

Gilde Bedrijfsopleidingen biedt volwassenen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Wij bieden opleidingstrajecten op maat aan, die aansluiten op de behoefte van zowel het individu als dat van het bedrijfsleven.

 

De regionale scholingspartner

Gilde BedrijfsOpleidingen draagt met haar onderwijs bij aan een goed functionerende arbeidsmarkt in Midden- en Noord-Limburg. Samen met publieke en private partners realiseren wij een passend regionaal scholingsaanbod.

 

Samen sterk

Wij ontwikkelen talenten tot echte professionals. Dit doen we samen met professionals en bedrijven. Samen met deze professionals en bedrijven leveren we een belangrijke bijdrage aan een goed functionerende regionale arbeidsmarkt.