Maatwerk

Jouw vraag is uniek. Het antwoord van Gilde Bedrijfsopleidingen ook.

Door in gesprek te gaan, krijgen we een goed beeld van je wensen, je organisatie en de markt waarin je opereert. Zo komen we tot een opleidingstraject op maat, dat naadloos aansluit op het echte werk. Het echte werk in jouw organisatie. Onze opleidingsmogelijkheden zijn modulair en gepersonaliseerd. Wij erkennen en waarderen de kennis en ervaring die jouw medewerker of organisatie al bezit. Zo ligt de focus alleen op wat er nog geleerd moet worden.

Lonneke Peters

HR-coördinator bij Proteion

“We werken met plezier samen met Gilde Bedrijfsopleidingen. De zorg is een wereld waarin veel verandert en onderwijs moet hierin meegaan. Gilde Bedrijfsopleidingen is flexibel een ware partner die met ons meedenkt in verschillende vraagstukken.”
Denk aan verschillende maatwerktrajecten voor bbl-opleidingen, maar ook beroepsgerichte cursussen en trainingen. Naast het bestaande aanbod kunnen we maatwerkopleidingen in co-creatie ontwikkelen. Per branche zijn we actief op zoek naar de actuele opleidingsbehoeften en innovatiekansen in de regio. Onze accountmanagers zorgen altijd voor de beste aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt.

 

Bekijk hier ons reguliere aanbod

Veelgestelde vragen

Waarom Gilde Bedrijfsopleidingen

Met op maat gesneden opleidingstrajecten zorgen wij dat de arbeidsmarkt de gekwalificeerde vakmensen krijgt die ze nodig heeft. Gilde Bedrijfsopleidingen gaat actief opzoek naar actuele opleidingsbehoeften én innovatiekansen in de regio. Per bedrijf en werknemer vertalen we die wensen naar een scholingstraject op maat.

  • Door maatwerk is er altijd wel een passende opleiding.
  • Met meer dan 100 opleidingen hebben we een brede oriëntatie binnen vrijwel elke branche.
  • Docenten komen vaak rechtstreeks uit de praktijk.
  • We hebben ervaring op verschillende niveaus. Van schoolverlaters tot ervaren werknemers.
  • Met 11 locaties verspreid over Midden- en Noord-Limburg is er altijd wel een opleidingslocatie in de buurt.
  • Opleidingen en cursussen/trainingen op locatie (incompany).
  • Alle onderwijsvraagstukken onder één dak!