Onze succesverhalen

“We werken met plezier samen met Gilde Bedrijfsopleidingen. De zorg is een wereld waarin veel verandert en onderwijs moet hierin meegaan. Gilde Bedrijfsopleidingen is flexibel en een ware partner die met ons meedenkt in verschillende vraagstukken.”

HR-coördinator Lonneke Peters van Proteion

"Gilde Opleidingen zorgt voor de theorie en KLG Europe brengt dit in de praktijk.
Door onze intensieve samenwerking zorgen we samen dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. Jaarlijks verwelkomen we meerdere Manager Transport en Logistiek studenten en stagiaires in onze organisatie."

Operationsmanager Rob van den Brandt van KLG Europe

Océ Technologies heeft het ontwikkelen en scholen van medewerkers hoog in het vaandel staan. Gilde Opleidingen is voor ons hierbij de ideale partner. Samen bepalen waar we behoefte aan hebben en hoe Gilde hier in kan voorzien. Uiteindelijk resulteert dit in een samenwerking waarbij Océ het gevoel heeft dat we de juiste scholing aan kunnen bieden aan onze eigen medewerkers (BBL) dan wel de nieuwe generatie via de BOL opleiding leren kennen.

HR Manager Manufacturing & Logistics Luuk Hauser van Océ Technologies

“Samen met Gilde Opleidingen hebben we een nieuwe opleiding vorm gegeven: Complexbeveiliger. Wij hebben Gilde Opleidingen hierbij ervaren als een meedenkende partner, er werd gedacht in mogelijkheden en niet dat iets níet kan.
Wij hadden een uitdaging en zij zijn hier op een open manier mee aan de slag gegaan. Nu we van start zijn gegaan met de opleiding weten we elkaar te vinden als dat nodig is en worden zaken voortvarend opgepakt.”

Teamleider Beveiliging, Theo Huberts van Dienst Justitiële Inrichtingen, P.I. Zuid-Oost, locatie Ter Peel

Over the past years Gilde Opleidingen have shown to be a professional and loyal partner. They successfully developed a wide and diverse set of courses for the McArthurGlen Academy supporting our brand partners in their specific need to serve our (international) guests at the highest level. All in line with our mission; creating the finest retail experiences.

Designer Outlet Roermond

Het was weer een leerzame avond, toch fijn om samen bewust te worden hoe mooi het ondernemen kan zijn.

Morgen weer super enthousiast naar mijn winkel en met vernieuwd enthousiasme heerlijk met alle klanten 'werken'. Zin in! Dankzij deze inspirerende workshop/cursus.

Zeker een hele leerzame avond! Blij dat ik erbij geweest ben.

Ondernemers die deelnamen aan cursus Hostmanship