Jeffrey Versteegen, manager administratie Van Dijck Groenteproducties     

"Korte lijnen en daadkrachtig"

“Met ons administratieve team van 8 personen hebben we bij Gilde Bedrijfsopleidingen de training Timemanagement en Verandermanagement gevolgd. Er was een behoefte ontstaan binnen ons team, omdat veranderingen in onze sector elkaar snel opvolgen. Zo wordt er steeds meer geautomatiseerd en hebben we vaker te maken met deadlines. We moeten dan ook snel kunnen schakelen.


De training heeft ons vooral geholpen om onze persoonlijke vaardigheden te verbeteren waarmee we deze veranderingen goed kunnen opvangen. Hoe kunnen we beter samenwerken, rekening houdend met elkaars karaktereigenschappen? Hoe nemen we elkaar mee in ontwikkelingen? Hoe regelen we dingen met elkaar? Dit kwam allemaal aan bod.


De match met trainer Andrea Saes was heel goed; ze voelde goed aan wat er nodig was, waardoor er tijdens de trainingsdag geen ‘inkakmomenten’ waren. Alle deelnemers hadden na afloop een voldaan gevoel. Ik merk dat de positieve sfeer die er al was binnen het team na de training nog verder is verbeterd.
Het was fijn dat de lijnen met Gilde Bedrijfsopleidingen kort waren, dat er goed geluisterd werd naar ons en wat we nodig hadden, en dat er daadkrachtige beslissingen werden genomen. Dat heb ik als heel positief ervaren.


Ik zou deze training zeker aanbevelen voor iedereen die in een team werkt, welk team dan ook. Of je nu ICT’er bent of bouwvakker, je zult er zeker iets aan hebben.”   

 

Wil jij als bedrijf ook toekomstproof blijven?

Wij zijn er voor je als scholingspartner om ervoor te zorgen dat je kunt blijven beschikken over goed gekwalificeerd personeel met behulp van omscholing en bijscholing. Door maatwerk hebben wij altijd een passende oplossing.

Neem contact op