7 okt 2021

Investeer in jouw medewerkers!

Vanaf nu kun je als werkgever gebruik maken van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. Tot en met 25 mei 2022 worden er aan Limburgse medewerkers ruim 7.000 ontwikkeladviezen en scholingen aangeboden tegen hoge kortingen. Gilde Opleidingen is geselecteerd als een van de uitvoerders om voor Limburgse werknemers een scholingstraject uit te voeren.

Investeer in jouw medewerkers  
Als werkgever wil je dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Vooral in deze tijd, waarin er een grote krapte is op de arbeidsmarkt en je het maximale uit je medewerkers wil halen en nieuwe medewerkers aan je wil binden. Verbreed de kennis en vaardigheden van je medewerkers en zo de kwaliteit die jouw bedrijf kan leveren. 

Aanbod Gilde Opleidingen 
Gilde Opleidingen biedt opleidingen en trainingen aan in diverse sectoren. Of het een werknemer betreft die bijgeschoold moet worden binnen de techniek, nieuwe vaardigheden nodig zijn in de zorg of taaltrainingen voor anderstalige medewerkers; er zijn diverse mogelijkheden. Samen met de werkgever brengen we de vraag nauwkeurig in kaart en adviseren we in het kader van NL Leer Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. 

Meer informatie
Wil je graag weten wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de subsidieregeling, de voorwaarden en contactmogelijkheden.