15 nov 2023

Gilde Bedrijfsopleidingen start met verkort bbl-traject tot Verzorgende IG

En speelt daarmee in op de vraag van Proteion én de behoefte van medewerkers van andere bedrijven.

Na het succes van de opleidingstrajecten tot individuele zorgverlener (IZV) voor medewerkers van Proteion biedt Gilde Bedrijfsopleidingen in samenwerking met Proteion nu ook de mogelijkheid aan om via een verkort bbl-traject door te stromen naar Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg).

Vanaf 16 januari 2024 gaan de eerste kandidaten van start op de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond. De lengte van het opleidingstraject zal per kandidaat verschillen, dit is afhankelijk van de beginsituatie. De einddatum zal echter voor iedereen rond 15 april 2025 liggen.

Behalve voor Proteion kan dit verkorte bbl-opleidingstraject tot Verzorgende IG ook voor andere bedrijven uitkomst bieden. Het is dé kans om de zorg van een organisatie of persoonlijke carrière in de zorg naar een hoger niveau te tillen. Kandidaten die met een mbo-certificaat of een branche-diploma (kort traject) de smaak van leren te pakken hebben gekregen kunnen via dit verkorte traject doorgaan voor het volledige diploma Verzorgende IG.

Het opleidingstraject is volledig op maat gemaakt voor kandidaten die al mbo-certificaten hebben behaald of een branche-diploma (C of D) hebben. Het is dé gelegenheid om te voldoen aan alle beroepsinhoudelijke werkprocessen die kandidaten nog missen, keuzedelen en generieke onderdelen, zoals het kwalificatiedossier van Verzorgende-IG voorschrijft.

Deze verkorte bbl-opleiding Verzorgende IG is specifiek bedoeld voor:

  • Kandidaten die al 2 mbo-certificaten van Verzorgende-IG (C0053 en C0054) hebben behaald als IZV-er.
  • Kandidaten met 1 mbo-certificaat van Verzorgende-IG.
  • Kandidaten met een VERZ-C diploma of VERZ-D diploma.

Samen zetten we stappen naar een toekomst als Verzorgende-IG voor individuen en bedrijven met een hart voor de zorg.  

Neem voor meer informatie contact op met Karin Kleinen, Gilde Zorgcollege:
0610834195  
c.kleinen@rocgilde.nl

Wil je je aanmelden? Stuur een e-mail naar:loketzorgwelzijn@rocgilde.nl
Je zult dan een aanmeldlink van hen ontvangen. 

#Hetechtewerk #Zorgopleiding #VerzorgendeIG #Maatwerk #bbl-opleiding #verkorttraject #GildeBedrijfsOpleidingen #Proteion #ToekomstInDeZorg