22 okt 2021

Een kans in de arbeidsmarkt dankzij de praktijkverklaring

Wat als je niet over het juiste diploma beschikt maar wèl de motivatie en kwaliteiten in huis hebt?

Praktijkleren met een praktijkverklaring biedt medewerkers de kans om al werkende ervaring op te doen en te leren. Een opstap naar de arbeidsmarkt middels een op maat gemaakt mbo-scholingstraject, passend bij zowel de deelnemer als het bedrijf. In de video vertellen Joris, Nazir en Anwuilika wat praktijkleren hen gebracht heeft. Drie talenten die zich nu werknemer mogen noemen.

Praktijkleren bied ook veel kansen voor een bedrijf. Want talenten zoals Joris, Nazir en Anwuilika hebben we hard nodig in onze maatschappij. En dankzij de praktijkverklaring, hebben zij nu een bewijs van wat ze kunnen. Een verklaring die vermeld kan worden op het cv, zodat ze beter aansluiten op de arbeidsmarkt.

Wij zijn enorm dankbaar voor onze samenwerking met Kersten Hulpmiddelen, Proteion, Werk.Kom, Van Deurzen Heftrucks Bv, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB, Leerwerkloket Midden-Limburg Werkgeversservicepunt Midden-Limburg. Dankzij deze organisaties bieden we meer mensen het plezier van werken!

Praktijkleren met een praktijkverklaring biedt volop kansen!