20 mei 2021

Effectiever opleiden door samenwerking

Effectiever opleiden door samenwerking

De komende 2,5 jaar gaan we 40 professionals opleiden tot volwaardig procesoperator A, B en C. Gilde Bedrijfsopleidingen en Technicom slaan de handen ineen om deze vakmensen te scholen. De eerste groepen zijn dit jaar gestart in Midden-Limburg.  

Dankzij de samenwerking met Technicom kunnen we effectiever opleiden, ons aanbod van cursussen en opleidingen uitbreiden en gezamenlijk inspelen op vraag in de markt. Meerdere keren per jaar start er een groep procesoperators en daarnaast is het ook mogelijk voor individuele deelnemers van andere organisaties om deel te nemen aan deze opleidingen 

De deelnemers worden bij inschrijving getest op instroomniveau en leercapaciteit en vervolgens wordt er een op maat gemaakt traject bepaald. Technicom verleent het lesmateriaal en Gilde Opleidingen verzorgt de examinering. Gilde Opleidingen en Technicom werken nauw samen om de voortgang van de deelnemers te bewaken. 

De samenwerking is een win-win situatie voor zowel het bedrijfsleven, de deelnemers als voor Gilde Bedrijfsopleidingen en Technicom. We kunnen gunstigere tarieven hanteren, er zijn meer mogelijkheden voor subsidies en we kunnen zowel aanbod- als vraaggericht werken. Met maatwerkopleidingen zoals deze, sluiten we aan op het echte werk en de ambities van het bedrijfsleven.  

Wil je ontdekken wat Gilde Bedrijfsopleidingen voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!