Start je carrière, laat je omscholen!

Ben jij werkzoekend?

Nog niet jouw droomjob gevonden? Of niet de juiste diploma's om aan de slag te kunnen gaan? Of wil je je laten omscholen, bijvoorbeeld naar de zorg, techniek, ICT of als leraar? Wacht niet langer en start vandaag nog! Kies voor een opleiding waar je tegelijkertijd kan werken en leren óf kies voor een training of cursus om jezelf nog sterker in de arbeidsmarkt te zetten. Hulp nodig? Geen probleem! Onze loopbaancoach helpt jou graag op weg. 

Ga voor een bbl-opleiding

Beschik je over een mbo-diploma maar heb je nog niet de baan gevonden die bij jou past? Of heb je een mbodiploma dat niet helemaal aansluit? Kies voor bij- of omscholing met een bbl-opleiding om jezelf te blijven ontwikkelen, ook op latere leeftijd. Zo kun je leren én werken, waar je wél blij van wordt. Vaak kun je zelfs op elk moment gedurende het jaar starten.

Hulp nodig? Bezoek een loopbaancoach!

Belangrijk. Dat is jouw loopbaan. Kom je er zelf niet uit? Weet je niet waar je moet beginnen of wil je een volledige carrièreswitch maken? Wij zijn er voor jou! Gilde Loopbaancentrum is er als onafhankelijke loopbaancoach voor jou en al je vragen rondom werken en leren. Met alle kennis in huis om iedereen, ongeacht leeftijd, te ondersteunen in hun loopbaan.

Studiekeuzeactiviteiten

Kom je een keer langs tijdens een open avond, de open dag op 22 januari of een X-perience? Of wil je een dagje meelopen? Zo krijg je meteen gevoel bij de locatie én een opleiding. Stel gelijk je vragen aan een docent of student om te ontdekken of de klik er is.