Vakscholing

Tussen nu en het jaar 2040 daalt landelijk de bevolking in de leeftijd tot 20 jaar met bijna 7 procent. Daarnaast verandert door nieuwe wet- en regelgeving en technologieën het werkveld ook voortdurend.
Hoe maak je als werkgever je bedrijf toekomstproof in deze sterk veranderende arbeidsmarkt?

Het antwoord: Gilde Bedrijfsopleidingen. Bij Gilde Bedrijfsopleidingen zorgen we met op maat gemaakte bijscholing en opleidingen ervoor dat een bedrijf toekomstproof is. Dat bedrijven de juiste gekwalificeerde vakmensen in dienst hebben en de competenties van het personeel up to date zijn. 

Denk aan verschillende mogelijkheden voor bbl-opleidingen, maar ook aan beroepsgerichte cursussen en trainingen. Naast het bestaande aanbod kunnen we maatwerkopleidingen in co-creatie ontwikkelen. Per branche gaan we actief op zoek naar de actuele opleidingsbehoeften en innovatiekansen in de regio.

Bij Gilde Bedrijfsopleidingen ben je aan het juiste adres!

In principe loopt jouw bedrijf op rolletjes. Toch loop je regelmatig tegen dezelfde problemen aan. Werknemers die niet op de hoogte zijn van de nieuwste technieken bijvoorbeeld. Of werk dat steeds weer met vlagen komt, waardoor het lastig plannen is. Waarschijnlijk lopen er in jouw bedrijf mensen met onaangesproken kwaliteiten rond. Zonde! Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we het optimale uit jouw mensen halen.

Het op maat opleiden en bijscholen van jouw personeel biedt dan een uitkomst.